Automatische poorten voor meer gebruiksgemak

Met een automatisatiesysteem opent u uw poorten of hekken automatisch en vanaf een afstand. Bent u bijvoorbeeld niet thuis wanneer er iemand een levering komt brengen? Dan kunt u met uw gsm uw poort of hek voor een welbepaalde tijd openen om de leverancier binnen en buiten te laten. Regent het pijpenstelen wanneer u thuiskomt? Met één druk op de knop opent u automatisch uw toegangspoort of hek en rijdt u uw garage of carport binnen. Staat u weer eens voor een gesloten poort omdat u uw sleutel vergeten bent? Met een codeklavier waarbij uw poort zich automatisch opent wanneer u uw code ingeeft, maakt u voorgoed komaf met dat probleem.

Kortom: welke verwachtingen u ook hebt van het systeem voor uw automatische poorten of hekken: bij Marc Plessers Metaalwerken krijgt u altijd uitgebreid advies en de optimale oplossing voor uw woon- of werksituatie.

Betrouwbare partner

Marc Plessers Metaalwerken streeft altijd de hoogste kwaliteit na. Daarom doen we voor onze automatische poorten en hekken een beroep op de systemen van BFT Automatiseringen, een van de wereldleiders in automatisatie. Uw garantie op het beste systeem en de beste installatie? Wij zijn door BFT erkend als officiële installateur. Neem gerust een kijkje op www.bftbenelux.be voor meer informatie.
Contacteer ons

Automatische poorten

Contacteer onsWil u ook genieten van het comfort van automatische poorten en hekken?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte