Automatisatie poorten: parlofonie, videofonie en toegangscontrole

Wil u de automatisatie van uw poorten of hekken dat tikkeltje extra geven? Met de toebehoren van Marc Plessers Metaalwerken verhoogt u uw bedieningsgemak.

  • Praat via uw gebruiksvriendelijke parlofoniesysteem met de mensen die op uw bel hebben gedrukt, vóór u de deur opent.
  • Wil u niet alleen spreken met de personen die uw woning of bedrijf willen betreden, maar hen ook zien? Installeer dan een handig videofoniesysteem. Zo ziet u vanuit de veilige omgeving van uw woonkamer of kantoor wie er aan uw deur staat.

Hebt u nood aan een registratiesysteem om te weten wie er op welk moment uw bedrijf binnengewandeld is? Opteer dan voor het comfort en de veiligheid van een toegangscontrolesysteem. Van een standaardbadgesysteem tot een module met vingeruitlezing: alles is mogelijk.

Een geïntegreerde brievenbus voor een afgewerkt geheel

Marc Plessers Metaalwerken is ook specialist in de installatie van metalen brievenbussen die perfect passen in het totaalplaatje van uw hekwerk. Zo bent u zeker dat u open ruimtes in uw omheining voorkomt. Wil u uw brievenbus met een inox klep of verlichting uitrusten of uw naamplaatje met huisnummer laten laseren? Dan zorgen wij daarvoor. Met andere woorden: wij zijn pas klaar, als uw hekwerk volledig af is!
Contacteer ons

Automatisatie van uw poort

Contacteer onsWil u de automatisatie van uw poort ook uitbreiden?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Enkele recente realisaties